Πήρε... πόντους ο Λυκογιάννης

Αν και αριστερό μπακ ο Λυκογιάννης έχει δοκιμαστεί από τον Ζαρντίμ σε διάφορες θέσεις. Τον έχει μετατοπίσει στα άκρα της επίθεσης ενώ στον αγώνα με την Βίλεμ τον έβαλε στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο πιτσιρικάς που κέντρισε για τα καλά το ενδιαφέρον του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού λόγω της Εθνικής Νέων έχει παρουσιάσει καλά δείγματα γραφής.
Στον αγώνα με την ολλανδική ομάδα δεν ήταν τόσο θετικός όσο άλλες φορές, όμως εκ νέου έδειξε... τσαγανό, τσαμπουκά και δυναμισμό ενώ ήταν εκείνος που έδωσε την πάσα στο πρώτο γκολ του Τζιμπούρ. Ο Πορτογάλος τεχνικός... πονοκεφαλιάζει με τον διεθνή παίκτη των Πειραιωτών γιατί έχει την πρόθεση να τον διατηρήσει στο δυναμικό της πρώτης ομάδας, δίχως πάντως να είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρει.
Ο Λυκογιάννης ωστόσο κερδίζει διαρκώς πόντους. Και θεωρείται πολύ πιθανό να πάρει και άλλες ευκαιρίες από τον Ζαρντίμ στις επόμενες φιλικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.