Σκέφτεται Τζαμάλ ο Ζαρντίμ

Σκέφτεται Τζαμάλ ο Ζαρντίμ

Gazzetta team
Σκέφτεται Τζαμάλ ο Ζαρντίμ

bet365

Τον παίκτη που θα... φορέσει την φανέλα του Ορμπάιθ ψάχνουν στον Ολυμπιακό και η περίπτωση πουν φέρονται να εξετάζουν είναι αυτή του Λίβυου Μαχάματ Τζαμάλ.

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη καλύψει το κενό του Μαρκάνο με την απόκτηση του Σιόβα, την στιγμή που ο Κανού προορίζεται για την θέση του Μέλμπεργκ. Όσο για τον τρίτο αποχωρήσαντα από την βασική ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων», τον Πάμπλο ο Ορμπάιθ, ένας παλιός γνώριμος του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι πιθανό να τον αντικαταστήσει όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής» και συγκεκριμένα ο Μαχάματ Τζαμάλ.

Ο 29χρονος μέσος που είναι διεθνής με την Λιβύη, ήρθε στην Μπράγκα του Πορτογάλου τεχνικού από την Μπέιρα Μαρ. Έχει φορέσει 33 φορές την φανέλα της ομάδας, σε όλες τις διοργανώσεις με τον τεχνικού του Ολυμπιακού να τον έχει ως επιλογή στους κόφτες πίσω από τους Κουστόδιο, Μοσορό και Βιάνα, ενώ θεωρείται παίκτης του προπονητή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα