Και οι Βέλγοι για Μιραλάς!

Και οι Βέλγοι για Μιραλάς!

Δημήτρης Τομαράς
Και οι Βέλγοι για Μιραλάς!

bet365

Τελειωμό δεν έχουν τα δημοσιεύματα για τον Κέβιν Μιραλάς. Την... σκυτάλη μετά τους Ιταλούς πήραν οι Βέλγοι, κάνοντας κυρίως μνεία για την Άρσεναλ και τα 8 εκατ. ευρώ θα δαπανήσει για να τον κάνει δικό της.

Βελγικό ΜΜΕ γράφει για τον Κέβιν Μιραλάς και το έντονο ενδιαφέρον της Άρσεναλ που τον θέλει ως αντικαταστάτη του Φαν Πέρσι (σ.σ. κάτι που έχει αναφερθεί ξανά από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ευρώπης). Παράλληλα τονίζεται πως αποτελεί στόχο και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το site του βελγικού καναλιού RTBF ασχολήθηκε εκτενώς με τον Βέλγο άσο του Ολυμπιακού που παρότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να δώσει το παρών σε ματς των Πειραιωτών έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων στην Ευρώπη. Επισημαίνεται ότι ο Μιραλάς είναι στην κορυφή της λίστας του Αρσέν Βενγκέρ.

Υπογραμμίζεται πως η Άρσεναλ θα πληρώσει 8 εκατομμύρια για να τον αγοράσει εφόσον τελικά παραχωρηθεί ο Φαν Πέρσι. Κλείνοντας πάντως σχολίαζει ότι ο Μιραλάς εφόσον αποκτηθεί θα δώσει σκληρή... μάχη για να βρει μία θέση στην ενδεκάδα λόγω της πλειάδας παικτών στο ρόστερ της ομάδας του Αλσατού τεχνικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα