«Μπαίνουν» Φουστέρ και Γκρέκο

«Μπαίνουν» Φουστέρ και Γκρέκο

Κώστας Παλαιολόγος
«Μπαίνουν» Φουστέρ και Γκρέκο

bet365

Σε «φουλ» ρυθμούς προπόνησης αναμένεται να ενσωματωθούν στον Ολυμπιακό την Τρίτη οι Λεάντρο Γκρέκο και Νταβίντ Φουστέρ, αφού ξεπέρασαν τελείως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και θα τεθούν στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Λιγοστεύουν τα προβλήματα τραυματσμών στον Ολυμπιακό, όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων».

Οι Νταβίντ Φουστέρ και Λεάντρο Γκρέκο ξεπέρασαν εντελώς τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες εβδομάδες και την Τρίτη αναμένετια να ενσωματωθούν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, με σκοπό να καλύψουν το συντομότερο δυνατό το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσουν φανέλα βασικού.

Παράλληλα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα ενδέχεται να ακολουθήσει μέρος του ομαδικού προγράμματος. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επανέλθουν στις προπονήσεις στις 19.00 το απόγευμα της Τρίτης, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην υπολογίζει στους διεθνείς Τοροσίδη. Μήτρογλου, Μανιάτη, Σιόβας, Κάρολ, Μιραλάς, Μέγιερι, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα