Ένα τεράστιο ρίσκο!

Ένα τεράστιο ρίσκο!

Ένα τεράστιο ρίσκο!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος προσεγγίζει στο blog του τα κολλητά (Σάββατο-Τρίτη) παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη με ΟΦΗ και Μονπελιέ, με ένα…διαφορετικό τρόπο.

Το καταλαβαίνω ότι είναι από δύσκολο έως απίθανο να γίνει, αλλά πιστεύω πως αν μη τι άλλο θα είχε ενδιαφέρον! Δηλαδή, να έπαιζε ο Ολυμπιακός το Σάββατο εναντίον του ΟΦΗ με τις ρεζέρβες του. Εννοώ σχεδόν όλη την ενδεκάδα με αναπληρωματικούς!

Θα σκοράρει εναντίον του ΟΦΗ ο Κώστας Μήτρογλου; Σε απόδοση 2.10 στη vistabet

Να διευκρινίσω ότι δεν υποτιμάω τον ΟΦΗ. Όποιος με διαβάζει καιρό, ξέρει άλλωστε ότι δεν υποτιμάω καμία ομάδα-το αντίθετο, έχω κατηγορηθεί από φίλους Ολυμπιακούς ότι υπερτιμάω αντιπάλους του Ολυμπιακού. Και θεωρώ τον Αναστόπουλο διαχρονικά και στον πάγκο οποιασδήποτε ομάδας ένα πολύ επικίνδυνο αντίπαλο.

 

Να παραδεχθώ ακόμη ότι αυτό που λέω, δηλαδή να παίξει ο Ολυμπιακός όλο με αναπληρωματικούς, δεν είναι ορθό ποδοσφαιρικά. Το ορθό είναι για να κάνεις ροτέϊσον, να βάλεις τρεις τέσσερις αναπληρωματικούς, μαζί με εφτά οκτώ βασικούς.

Απλά επειδή ακολουθεί σε απόσταση…αναπνοής (Τρίτη κι όχι Τετάρτη) η καθοριστική ρεβάνς με τη Μονπελιέ, σκέφτομαι ότι κατ΄ αυτό τον τρόπο η βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα ήταν πιο «φρέσκια» στο αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, όπως κι αν έχει, μία «καινούργια» ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μπορεί να προσέλκυε και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Να πάει να δει δηλαδή πρόσωπα που δεν έχει δει η, βλέπει σπάνια.

Σκεφθείτε ένα σχήμα με Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλά, Σιόβα, Ζαραδούκα-Φέϊσα, Ντιακιτέ, Τάτο (Φετφατζίδη)-Βλαχοδήμο, Πάντελιτς, Φετφατζίδη (Λυκογιάννη). Και λέω Κάρολ κι όχι Μέγερι, για να υπάρχει η σιγουριά πίσω του βασικού γκολκίπερ, ενώ βάζω Μανωλά, Σιόβα πρώτον γιατί τα σέντερ μπακ είναι η λιγότερο κουραστική θέση και δεύτερον για να πάρουν ένα παιχνίδι ως δίδυμο, αφού ο Κοντρέρας είναι τραυματίας.

Επαναλαμβάνω ότι θα πρόκειται περί τεράστιου ρίσκου και ότι το ποδοσφαιρικά λογικό είναι να γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις τρεις τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα κι όχι τέτοιο πράγμα, που σαφέστατα δε θα έχει συνοχή και χημεία. Όμως, είναι όλοι τους καλοί παίκτες.

Η δε βαθμολογία και η χρονική συγκυρία (μέσα του α΄ γύρου) θα βοηθούσαν ίσως να γίνει λιγότερο…τεράστιο το ρίσκο. Και από εκεί και πέρα, εάν στράβωνε το ματς, θα είχες τη δυνατότητα να ρίξεις τρεις αλλαγές, έχοντας στον πάγκο Τοροσίδη, Χολέμπας, Μασάντο, Αμπντούν, Μήτρογλου και Μανιάτη…

Άσε που πέρσι ο Ολυμπιακός παίζοντας κανονικά με τους βασικούς κόντρα στον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, παραμονές αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, είχε φέρει 2-2!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.