Χωρίς Μανωλά στο ντέρμπι!

Μετά και την απουσία του Μανωλά που προστέθηκε σε αυτή του Κοντρέρας, ο Τάσος Παπάζογλου είναι ο πιθανότερος παρτενέρ του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας.
Επίσης στην τελευταία προπονηση ο Μπάλαζ Μέγιερι ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο με συνέπεια να αποχωρήσει από την προπόνηση και να υποβληθεί σε μαγνητική, η οποία δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα. Έτσι, ο Ούγγρος πορτιέρο θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής: Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Σιόβας, Χολέβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο.
Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.