Ο «μάγος» Ζιοβάνι στο Red Store!

Το παρών στην επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει το απόγευμα του Σαββάτου (16.00) ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα!
Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων», ο οποίος για διάστημα έξι ετών (1999-2005) τίμησε την φανέλα της πειραϊκής ομάδας, θα δώσει το παρών στην επίσημη μπουτίκ του συλλόγου με αφορμή την έκδοση της βιογραφίας του, οι οποίοι θα δείξουν για ακόμη μια φορά την λατρεία τους προς το πρόσωπό του.
Αναλυτικά:
«Ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας από τους αγαπημένους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές. Ο μεγάλος Βραζιλιάνος «άσος» λατρεύτηκε από εκατομμύρια φιλάθλων του Ολυμπιακού μας και συνεχίζει ακόμη να λατρεύεται!
Το Σάββατο, 20 Απριλίου 2013, ο δικός μας «μάγος» θα δώσει το παρών στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας μας, το Red Store! Θα βρεθεί κοντά στον κόσμο του Ολυμπιακού και με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «ΖΙΟΒΑΝΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ», θα υπογράψει βιβλία στους θαυμαστές του!
Ο Βραζιλιάνος θα είναι στο Red Store στις 16:00».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.