Αποκλεισμός-σοκ για Αργεντινή

Gazzetta team
Αποκλεισμός-σοκ για Αργεντινή

bet365

Νέα κάκιστη εμφάνιση για την Αργεντινή, που έμεινε στο 1-1 με τις Ονδούρες και αποκλείστηκε. Πέρασε η τελευταία μαζί με την Πορτογαλία.

Η Αργεντινή ήθελε μόνο νίκη απέναντι στις Ονδούρες, όμως ήταν και πάλι απογοητευτική, έμεινε στο 1-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά. Οι Ονδούρες από την άλλη προκρίθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τη φάση των ομίλων και έδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η πορεία τους.

Η ομάδα του Πίντο ήταν σοβαρή και θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όμως ο Ρούλι απέκρουσε το πέναλτι του Ακόστα, κρατώντας το 0-0. Οι Αργεντίνοι είχαν με τη σειρά τους την ευκαιρία να σκοράρουν στο 55’ από την άσπρη βούλα, όμως ο Κορέα δεν κατάφερε να νικήσει τον Λόπες. Το 1-0 για τις Ονδούρες ήρθε στο 75’ με νέο πέναλτι και τον Λοσάνο να ευστοχεί, πριν ο Μαρτίνες κάνει το τελικό 1-1 με φάουλ στις καθυστερήσεις. Αυτό, όμως, δεν έφτανε στην ομάδα του, που αποκλείστηκε με χειρότερη διαφορά τερμάτων.

Στην πρώτη θέση του ομίλου τερμάτισε η αήττητη Πορτογαλία, που έμεινε στο 1-1 με την Αλγερία, σε ματς που στην ουσία ήταν αδιάφορο. Ο Πασιένσια έδωσε το προβάδισμα στους Πορτογάλους με πέναλτι στο 25’, πριν ο Μπενκάμπλια απαντήσει για το τελικό 1-1 μόλις 5’ αργότερα. Οι Αλγερινοί είχαν ήδη αποκλειστεί πριν τη σέντρα.

 

Τελευταία Νέα