Έπεσε η αυλαία του 2ου «HabaWaba Greece» με Κώστα Κοκκινάκη

Gazzetta team
Έπεσε η αυλαία του 2ου «HabaWaba Greece» με Κώστα Κοκκινάκη

bet365

Μετά από 73 αγώνες, πολλά παιδικά χαμόγελα, φωνές ενθουσιασμού και πανηγυρισμούς 7χρoνων και 10χρoνων, αλλά και των προπονητών και των γονιών τους, έπεσε η αυλαία του 2ου φεστιβάλ υδατοσφαίρισης προαγωνιστικών κατηγοριών «HabaWaba Greece», που φιλοξενήθηκε από την Πέμπτη (6/7), στο Ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητήριο του Αλίμου.

Αυλαία με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, καθώς στην τελετή λήξης βρέθηκε ο «Επιζών» (Survivor) και πρώην πολίστας Κώστας Κοκκινάκης, που έκανε και την απονομή του χάλκινου μεταλλίου, στα παιδάκια της κατηγορίας Κ9 και στη συνέχεια δεν έμεινε παιδάκι, χωρίς να πάρει αυτόγραφο του!

Η διοργάνωση ήταν πραγματικά μια γιορτή για τα παιδιά, που είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν και να διακριθούν, αλλά πάνω απ’όλα να διασκεδάσουν και να αγαπήσουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης, που τόσες διακρίσεις έχει φέρει στη χώρα μας.

Παρών στην τελετή λήξης και ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο για το Δήμο, που στάθηκε αρωγός στην όλη προσπάθεια, παραχωρώντας το Δημοτικό κολυμβητήριο, αλλά και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, μαζί με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νίκο Αλβανό, με το ραντεβού να ανανεώνεται για του χρόνου τον Ιούλιο.

 

Την τελευταία ημέρα των αγώνων παρακολούθησαν επίσης, οι πρώην πολίστριες Εύη Βαραμέντη, που βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Ελλάδα, από το Ντουμπάι, όπου εργάζεται και Ευτυχία Καραγιάννη, η οποία ήρθε να δει το γιο της να αγωνίζεται στον τελικό των Κ9!

Την παράσταση...έκλεψε, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων και η μασκότ του «HabaWaba Greece» η Φώκια!

Τα αγωνιστικά βραβεία του «HabaWaba Greece»

Το βραβείο fair play Κ9 δόθηκε στους Πολεμιστές (Warriors) της Γλυφάδας και το ίδιο βραβείο στην κατηγορία Κ11, στην ιταλική ομάδα Hellas Verona.

Βραβεία δόθηκαν επίσης, στον «Βενιαμίν» της διοργάνωσης, τον Ιάσωνα Λοράντο (σ.σ. γιος του Τεό Λοράντου) παίκτης και αυτός των «Πολεμιστών» της Γλυφάδας. Βραβεύθηκαν επίσης, ο Σύλλογος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ), δια του αντιπροέδρου του, Μιχάλη Μπιράκη, η Παγκόσμια Ένωση Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (WWRA), με το βραβείο να παραλαμβάνει ο Καταλανός διαιτητής των αγώνων Χάιμε Τεσέιρο, καθώς και οι χορηγοί της διοργάνωσης.

Τα μετάλλια

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ11/Gold League κατέκτησαν οι «Δολοφόνοι» της Λάρισας, που επικράτησαν των «Καρχαριών» από την Αίγυπτο με 5-4.

Το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας πήγε στους «Ποσειδώνες» (Poseidons) της Βουλιαγμένης, που επικράτησαν των «Λεόντων» Αλίμου με 5-0.

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ11/Silver League ήταν αιγυπτιακή υπόθεση καθώς στον τελικό βρέθηκαν δύο ομάδες από τη χώρα του Φαραώ, με τους «Καρχαρίες» (Sharks) Gezira να επικρατούν των «Φιδιών» (Snakes) της Ελιούπολης με 10-3.

Το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία κατέκτησαν τα Δελφίνια (Dolphins) της Γλυφάδας, που νίκησαν στο «μικρό» τελικό των Πειρατών (Pirates) με 5-4.

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ9 κατέκτησαν οι «Ιππόκαμποι» (Hippocampus) της Λάρισας, καθώς νίκησαν τους Sharks της Βουλιαγμένης με 10-3. Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, στην ίδια κατηγορία, κατέκτησαν οι «Κίτρινοι Αστερίες» (Yellow Starfish) του Παλαιού Φαλήρου, που επικράτησαν των «Λεόντων» Αλίμου με 7-3.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αγώνων κατάταξης

NOV Dolphins- OSFP 0-8 (K11)

Ethnikos-Lions 1-7 (K11)

Anog Seagulls-Hellas Verona 3-7 (K11SL/7-8)

AO Kastella-SKRoi 5-2 (K11SL/5-6)

AOPF Blue Sharks-HSC Rabbits 6-7 (K11GL/7-8)

PAO-Magnites 1-8 (K11GL/5-6)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα