Φάρα: «Είδατε τι έπαθε ο Γιουσέιν Μπολτ»

Ο νικητής των 10.000μ. αν και φαβορί διατηρεί χαμηλούς τόνους, ιδίως μετά την απώλεια του χρυσού στα 100μ. από τον Γιουσέιν Μπολτ.
Ο 34χρονος Σομαλός στην καταγωγή δρομέας τόνισε: «Αυτοί οι τύποι έρχονται για μένα και είναι πεινασμένοι», είπε αναφερόμενος στους αντιπάλους του και πρόσθεσε: «Θα ήταν υπέροχο (σ.σ.: να κατακτήσω και τα 5.000μ.), αλλά κανένας δεν το έχει καταφέρει στο παρελθόν. Θα σήμαινε τα πάντα για εμένα, αλλά την ίδια στιγμή δεν το θεωρώ δεδομένο.
Είδατε τι έγινε με τον Γουσέιν Μπολτ. Θα ήταν ωραίο να τον δούμε να νικά, αλλά αυτό δεν συνέβη, γιατί κανείς δεν πρόκειται να σου δώσει το μετάλλιο, όποιος κι αν είσαι, ακόμη και ο Γιουσέιν Μπολτ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ο λόγος που το δαχτυλίδι του Πάπα Φραγκίσκου θα καταστραφεί μετά τον θάνατό του
- Χεζόνια: «Ο Ολυμπιακός ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα της regular season»
- Ο καλύτερος τρόπος για να ευχηθείς στον Γιώργο και τη Γεωργία είναι το ΣΚΡΑΤΣ «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» - Κέρδη μέχρι και 24.000 ευρώ τον μήνα για 24 μήνες