Η NIKE περίμενε 7 χρόνια για τον Κάπερνικ και την επέτειο του Just Do it!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Η NIKE περίμενε 7 χρόνια για τον Κάπερνικ και την επέτειο του Just Do it!

bet365

Ο Κόλιν Κάπερνικ πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της ΝΙΚΕ για την 30ή επέτειο του «Just Do It» σε μια συμφωνία μου έμεινε κρυφή για επτά χρόνια!

Ο πρώην σούπερ σταρ των Σαν Φρανσίσκο 49ers, (ομάδα του NFL, αμερικάνικο φούτμπολ) είχε αρνηθεί να σταθεί προσοχή την ώρα ανάκρουσης του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ.

Έτσι απλά προκάλεσε, προβλημάτισε, συνεχίζει να προβληματίζει και υπενθύμισε στον συντηρητικό κόσμο των σπορ ότι οι μαύρες ζωές εξακολουθούν να μετράνε, ότι η φυλετική ανισότητα δεν ξεχνιέται γιατί είναι διαρκώς παρούσα και ότι ο εθνικός ύμνος της χώρας του δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο των ΗΠΑ αντέδρασε και ο Κάπερνικ έμεινε άνεργος, βάζοντας τον σε καθεστώς μιας ιδιότυπης καραντίνας. Οι μάνατζερ του είχαν επαφές με τις διοικήσεις όλων των ομάδων του πρωταθλήματος, αλλά μάταια.

Έτσι ο Αμερικανός αθλητής, εμβληματική, πλέον, φυσιογνωμία των καταπιεσμένων στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έμεινε εκτός... Σήμερα (3/9), λοιπόν, η ΝΙΚΕ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο Κάπερνικ είναι το πρόσωπο της καμπάνιας της «Just Do It» με μότο «Να πιστεύετε σε κάτι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα θυσιάσετε τα πάντα».

Η αθλητική-εταιρεία «κολοσσός» περίμενε τα τελευταία επτά χρόνια για το ιδανικό timing, ανακοινώνοντας τη συμφωνία στα 30 χρόνια από την επέτειο της καμπάνιας!

 

Τελευταία Νέα