«Απειλεί» ο Τάισον Γκέι
Τα τράιαλς σε Ηνωμένες Πολιτείες και Τζαμάικα βρίσκονται σε εξέλιξη και ο Γιόχαν Μπλέικ προβλέπεται να έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στη ρωσική πρωτεύουσα, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον τίτλο που πανηγύρισε πριν από δύο χρόνια στην Νταεγού. Εν τη απουσία βεβαίως του συμπατριώτη του και παγκοσμίου ρέκορντμαν Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος λόγω της άκυρης εκκίνησής του δεν μετείχε στον τελικό.
Αυτή τη φορά όμως δεν θα είναι μόνο αυτός ο διεκδικητής. Ο Τάισον Γκέι έστειλε ηχηρό μήνυμα από τις ΗΠΑ κάνοντας μια ακόμη εξαιρετική κούρσα, όπως και ο Τζάστιν Γκάτλιν. Με χρόνο 9.75 ο Γκέι σημείωσε την καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο στα 100μ και την καλύτερη προσωπική από το 2009, αφήνοντας πίσω του τον Γκάτλιν με 9.89.
Χρόνοι αρκετά γρήγοροι σε σχέση με το 9.94 του Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος παρόλα αυτά… έκοψε ταχύτητα στα τελευταία μέτρα, τρέχοντας συντηρητικά. Στην 7η θέση περιορίστηκε ο Ασάφα Πάουελ, που ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς, με 10.22.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
