Πρόβα τζενεράλε στη Βουδαπέστη

Gazzetta team
Πρόβα τζενεράλε στη Βουδαπέστη

bet365

Η Εθνική πόλο των ανδρών δίνει τις επόμενες ημέρες το τελευταίο μεγάλο τεστ πριν από το Παγκόσμιο της Βαρκελώνης, στο διεθνές τουρνουά της Βουδαπέστης.

Κρας-τεστ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, καθώς το τριήμερο 12 με 14 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει στο «Vodafone Cup» τη διοργανώτρια ομάδα, το Μαυροβούνιο –αντίπαλός μας στο Παγκόσμιο- και τη Γερμανία.

Η αποστολή αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (11/7) για τον προορισμό της, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Σάκη Κεχαγιά να έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Κώστας Τσαλκάνης, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Γούβης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Μυλωνάκης, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Κυριάκος Ποντικέας, Χρήστος Αφρουδάκης.

Μαζί τους θα είναι επίσης ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστας Βαμβακάρης, ο φυσικοθεραπευτής Βασίλης Καγκιούζης και ο έφορος Σωτήρης Σταθάκης (αρχηγός αποστολής).

Το πρόγραμμα

 

Παρασκευή, 12/7
18.00 Μαυροβούνιο – ΕΛΛΑΔΑ
20.00 Ουγγαρία – Γερμανία

Σάββατο, 13/7
18.00 ΕΛΛΑΔΑ – Γερμανία
20.00 Ουγγαρία – Μαυροβούνιο

Κυριακή, 14/7
11.00 Μαυροβούνιο – Γερμανία
13.00 Ουγγαρία – ΕΛΛΑΔΑ

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα