Βελτιώθηκε και νίκησε...

Gazzetta team
Βελτιώθηκε και νίκησε...

bet365

Η Εθνική πόλο των ανδρών έκανε βελτιωμένη εμφάνιση στον δεύτερο αγώνα της στο τουρνουά της Βουδαπέστης, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη, με 13-9 επί της Γερμανίας.

Μετά τη βαριά ήττα (11-4) από το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα του «Vodafone Cup» στην ουγγρική πρωτεύουσα, η ελληνική ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης, υπήρχε βέβαια και διαφορά δυναμικότητας, καθαρίζοντας τον αγώνα λίγο πριν από το ημίχρονο.

Στα μέσα της δεύτερης περιόδου η διαφορά ήταν ήδη στα 6 τέρματα (8-2), κάτι που επέτρεψε στη συνέχεια στους διεθνείς μας, αφού είχαν τον έλεγχο του ματς, να κάνουν ένα πιο συντηρητικό παιχνίδι, μέχρι να διαμορφωθεί το τελικό 13-9.

Πρώτος σκόρερ της Εθνικής ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με τέσσερα τέρματα, ενώ από τη Γερμανία, από δύο τέρματα σημείωσαν οι Νόσεκ και Όελερ.

Την Κυριακή (14/7, 13:00) η ελληνική ομάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά κόντρα στην οικοδέσποινα Ουγγαρία.

 

Τα 8λεπτα: 4-2, 4-2, 3-1, 2-4.
Ελλάδα (Σάκης Κεχαγιάς): Μουρίκης 2, Φουντούλης 4, Μυλωνάκης 2, Γούνας 2, Κολόμβος 2, Αφρουδάκης 1.
Γερμανία (Νεμπόισα Νοβόσελατς): Ρόχε 1, Ρεάλ 1, Νόσεκ 2, Όελερ 2, Σούλερ 1, Μιρς 1, Μπουκόβσκι 1.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα