Πριμ σε επτά αθλητές
Τους πέντε αθλητές που αγωνίστηκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, στο Παγκόσμιο της Μόσχας και τους δύο που κατέκτησαν μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Τάμπερε θα πριμοδοτήσει ο ΣΕΓΑΣ.
Συγκεκριμένα το πριμ της διάκρισης θα λάβουν οι Λούης Τσάτουμας, Κώστας Φιλιππίδης, Κώστας Μπανιώτης, Δημήτρης Τσιάμης και η Αθανασία Πέρρα, αλλά και οι «μικροί» Αναστασία Καρακατσάνη και Αντώνης Μάστορας, που πανηγύρισαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Νέων. Ανάλογο πριμ θα λάβουν και οι προπονητές τους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
