Ασταθής η Σαράποβα

Gazzetta team
Ασταθής η Σαράποβα

bet365

Πιο δύσκολα σπό ό,τι δείχνει το σκορ, η Μαρία Σαράποβα έκαμψε την αντίσταση της Μπέθανι Μάτεκ Σαντς και έκλεισε θέση στον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Η 24χρονη Ρωσίδα επικράτησε με 6-4, 6-4 της 28χρονης Αμερικανίδας (Νο.41) στον αγώνα που έκλεισε το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας και συνεχίζει την προσπάθειά της στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς. Λείπουν παιχνίδια από τη Νο.3 τενίστρια στον κόσμο, που έχασε μισή σεζόν πέρυσι λόγω τραυματισμού, όμως είχε απέναντί της και μια πολύ αξιόλογη τενίστρια, που πάλεψε ως το φινάλε. Δεν εκμεταλλεύτηκε, όμως, κάποιες ευκαιρίες της με αποτέλεσμα η Σαράποβα να αποφύγει τις περιπέτειες και να μπορεί να βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Επόμενο εμπόδιο της Μάσα είναι η Ιταλίδα Κάριν Κναπ, που υπέταξε με 6-4, 6-2 την Πάουλα Ορμαετσέα από την Αργεντινή.

Πέρασε και η Σλόουν Στίβενς, που λύγισε με 7-6(1) τη Γιαροσλάβα Σβέντοβα από το Καζακστάν. Η 20χρονη Αμερικανίδα, Νο.13 του ταμπλό θα συναντηθεί τώρα με την Άλια Τομγιάνοβιτς, που άφησε έξω την Τατέγια Μάγεριτς με 3-6, 7-6(1), 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα