Σπίτι της και η Αζαρένκα!

Gazzetta team
Σπίτι της και η Αζαρένκα!

bet365

Και οι δύο κάτοχοι του τίτλου στη Μελβούρνη είναι πλέον εκτός παιχνιδιού, αφού τον δρόμο του Νόβακ Τζόκοβιτς ακολούθησε και η Βικτόρια Αζαρένκα!

Η 24χρονη Λευκορωσίδα ηττήθηκε 6-1, 5-7, 6-0 από την απίθανη Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα (Νο.5) και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το κορτ για πρώτη φορά μετά από 18 συνεχόμενους αγώνες στο Αυστραλιανό Όπεν. Η πάντα θεαματική Άγκα βραχυκύκλωσε τη Νο.2 τενίστρια στον κόσμο με την ποικιλία στα χτυπήματά της και δικαιούται να ονειρεύεται τον πρώτο Grand Slam τίτλο στην καριέρα της! Η αντίπαλός της στα ημιτελικά είναι η Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί η Σερένα Γουίλιαμς και η Μαρία Σαράποβα. Το βέβαιο είναι ότι στις γυναίκες θα έχουμε νέα πρωταθλήτρια!


Η 24χρονη Πολωνή, λοιπόν, ανάγκασε με τα πανέμορφα χτυπήματά της την Βίκα να εγκαταλείπει την baseline, απέφυγε τα μεγάλα ράλι και γενικά... μπέρδεψε την αντίπαλό της. Σέρβιρε, εξάλλου, αρκετά καλά και έτσι έσπασε το σερί των επτά ηττών από την Αζαρένκα. Το έκανε, μάλιστα, με bagel στο τρίτο σετ! Και μετά από τρεις συνεχόμενους προημιτελικούς στη Μελβούρνη, θα έχει την ευκαιρία να φτάσει ως το τέλος...

"Είπα στο εαυτό μου ότι θα πρέπει να κάνω ένα βήμα μπροστά και να πάω στον ημιτελικό", είπε η Άγκα για την πρώτη της συμμετοχή στην τετράδα της διοργάνωσης. "Έπρεπε να παίξω το καλύτερό μου τένις και ακόμα περισσότερο, έπρεπε να είμαι επιθετική και να πάω για όλα τα χτυπήματα".

Η Τσιμπούλκοβα (Νο.20), το επόμενο εμπόδιο για τη Ραντβάνσκα, πήρε το εισιτήριο με τη νίκη της επί της Σιμόνα Χάλεπ (Νο.11). Η 24χρονη Σλοβάκα κέρδισε οκτώ σερί γκέιμ για να σφραγίσει τη νίκη με 6-3, 6-0 και να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία της! Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν Να Λι (Νο.5) και Τζίνι Μπουσάρντ (Νο.30).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα