Σκούπα για τρεις!

Gazzetta team
Σκούπα για τρεις!

bet365

Αποτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Κάρλος Μογιά ως κάπτεν της Ισπανίας, καθώς η ομάδα του έμεινε με... συνοπτικές διαδικασίες εκτός οκτάδας του Davis Cup!

Οι Τομι Χάας και Φίλιπ Κολσράιμπερ έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα με τη νίκη τους με 7-6(5), 6-7(9), 7-6(7), 6-3 επί των Φερνάντο Βερδάσκο/ Νταβίντ Μαρέρο και η Γερμανία έκανε το 3-0 επί των ροχιμπλάνκος. Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι οι Ισπανοί πήγαν στη Φρανκφούρτη σχεδόν με τα... δεύτερα, καθώς απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Ράφα Ναδάλ, Νταβίντ Φερέρ και Νικολάς Αλμάγρο.

Οι Γερμανοί θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τη Γαλλία, που ολοκλήρωσε σήμερα τον θρίαμβό της επί της Αυστραλίας με το 5-7, 7-6(4), 6-2, 7-5 των Γκασκέ/Τσονγκά επί των Γκουτσιόνε/Χιούιτ.

Στα προημιτελικά πέρασε και η... ντριμ τιμ των Ρότζερ Φέντερερ και Σταν Βαβρίνκα, που είδαν τους Κιουντινέλι/Λάμερ να λυγίζουν με 7-6(3), 3-6, 7-6(2), 6-2 τους Κραΐνοβιτς/Ζιμονιτς στο Νόβισαντ της Σερβίας. Ο επόμενος αντίπαλος της Ελβετίας θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στο Καζακστάν και το Βέλγιο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν μετά τη νίκη των Μπέμελμανς/Ροσούς επί των Κουκούσκιν/Γκολούμπεφ με 6-2, 6-7(4), 6-3, 7-6(4).

Κεφάλι στο σκορ πήρε η Τσεχία μετά το 7-5, 1-6, 7-6(2), 7-6(4) των Μπέρντιχ/Στέπανεκ επί των Ολλανδών Χάασε/Ροζέρ και ο Big Tomas έχει την ευκαιρία να καθαρίσει την πρόκριση αύριο με νίκη σε βάρος του Χάασε. Το πάνω χέρι έχει και η Ιαπωνία στα ματς με τον Καναδά, αφού οι Νισικόρι/Ουτσιγιάμα κέρδισαν 6-3, 7-6(3), 4-6, 6-4 τους Ντάνσεβιτς/Νέστορ στο Τόκιο και η ομάδα τους έκανε το 2-1. Αν, λοιπόν, ο Κέι λυγίσει αύριο τον Ντάνσεβιτς, η Ιαπωνία περνάει στα προημιτελικά.

Οι αδελφοί Μπράιαν λύγισαν, εξάλλου, τους Βρετανούς Φλέμινγκ/Ίνγκλοτ στο Σαν Ντιέγκο με 6-2, 6-3, 3-6, 6-1 και οι ΗΠΑ μπήκαν ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης (1-2). Όλα, πάντως, είναι στο χέρι του Άντι Μάρεϊ, που παίζει με τον Σαμ Κουέρι. Αν τα καταφέρει κόντρα στον 25χρονο Αμερικανό, τότε θα στείλει την ομάδα του στην οκτάδα. Η Ιταλία, τέλος, προηγείται πλέον 2-1 της Αργεντινής, καθώς οι Μπολέλι/Φονίνι υπέταξαν μετά από σχεδόν τετράωρη μάχη τους Σβανκ/Σεμπάγιος με 6-7(6), 7-6(8), 7-6(3), 6-4 μέσα στο Μπουένος Άιρες. Οι Ιταλοί παίρνουν το εισιτήριο εφόσον ο Φονίνι ξεπεράσει το εμπόδιο του Κάρλος Μπέρλοκ.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα