Κίνεφ Κίρισι - Βουλιαγμένη 9-9

Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες τους για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης για 6η φορά τα τελευταία επτά χρόνια, με τη Γερόλυμου να κάνει… όργια μέσα στην πισίνα σημειώνοντας τα 6 από τα 9 συνολικά τέρματα της ομάδας της.
Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα, βρέθηκαν πίσω με 4-1 και παρότι μπόρεσαν να ισορροπήσουν το ματς λίγο πριν από το ημίχρονο (5-4), στην 3η περίοδο η Κίνεφ πήρε «αέρα» τεσσάρων τερμάτων (8-4), ευτυχώς όμως για την ελληνική ομάδα το διάστημα αυτό δεν αποδείχθηκε καταστροφικό.
Το σήμα για την αντεπίθεση δόθηκε από την Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία μείωσε σε 8-5, ενώ τα δύο τέρματα της Γερόλυμου, το ένα έπειτα από κερδισμένο πέναλτι της πρώτης, έδωσαν την ευκαιρία στη Βουλιαγμένη να πλησιάσει στο γκολ (8-7), χωρίς να χαθεί η αυτοσυγκέντρωση των Ελληνίδων. Η Μπελιάεβα αύξησε τη διαφορά στα δύο γκολ (9-7), και πάλι όμως η Γερόλυμου ήταν παρούσα, για να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα με ένα ακόμη εύστοχο πέναλτι από την ελληνική ομάδα.
Ο επαναληπτικός έχει οριστεί για τις 12 Μαρτίου, με τη Βουλιαγμένη να έχει πλέον τον πρώτο λόγο στην έδρα της.
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-3, 3-1, 1-4.
Κίνεφ Κίρισι: Ζουμπκόβα 2, Προκοφέιβα 3, Κρίμερ 1, Μπελιάεβα 3.
Βουλιαγμένη (Δήμου): Γερόλυμου 6, Ρουμπέση 1, Κοντογιάννη 1, Ασημάκη 1
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.