Ούτε μετάλλιο, ούτε ταίρι...
Η 23χρονη από τη Νέα Ζηλανδία προσπάθησε μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής (tinder), που αποτελεί πλέον σύγχρονη μέθοδο συνοικεσίου να γνωριστεί με συναθλητές της στο Ολυμπιακό Χωριό, αναζητώντας μέλη για ραντεβού. Το αποτέλεσμα της έβγαλε ένα μέλος της ομάδας μπόμπσλεϊ της Τζαμάικα, δυστυχώς όμως, όπως διαπίστωσε και η ίδια, δεν υπήρχε πληθώρα επιλογών, αφού πολλοί δεν είχαν χρόνο για άλλες δραστηριότητες.
Μάλιστα το ανακοίνωσε και στην προσωπική της σελίδα στο Twitter: «Περίεργο που οι περισσότεροι αθλητές εδώ στους Ολυμπιακούς αγώνες δεν χρησιμοποιούν το Tinder. Μόνο την ομάδα από την Τζαμάικα μπορώ να ανιχνεύσω», είπε.
Η Τορ δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του αγωνίσματός της, όμως παρέμεινε στο Σότσι για να προωθήσει την αγαπημένη της εφαρμογή. « Το Tinder λειτουργεί στο Σότσι. Χαχα», ήταν το τελευταίο σχόλιό της.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
