Με Σιμόν ο Φέντερερ
Είναι ο Γάλλος Ζιλ Σιμόν, Νο.28 στον κόσμο, που πήρε ξεκούραστα το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο, αφού ο συμπατριώτης του Μπενουά Περ εγκατέλειψε τον αγώνα μετά από μόλις δύο γκέιμ (2-0). Η πρώτη εμφάνιση του Ρότζερ (Νο.4 του ταμπλό) στην ισπανική πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (7/3).
Ο Σταν Βαβρίνκα (Νο.3), από την άλλη, ρίχνεται αύριο (6/3) στη μάχη και θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο Αυστριακό Ντόμινικ Τιέμ, που άφησε έξω τον Ντιμίτρι Τουρσούνοφ με 6-4, 6-2. Ο Νταβίντ Φερέρ (Νο.5), εξάλλου, θα παίξει με τον Αλμπέρτ Ράμος, που κέρδισε 6-2, 7-6(7) τον Νικολά Μαού.
Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά ο Κέι Νισικόρι (Νο.10), δεν είχε προβλήματα κόντρα στον Ιβάν Ντόντιγκ (6-4, 6-4) και έκλεισε ραντεβού με τον Μικαΐλ Γιούζνι, που επέστρεψε στις νίκες. Ο έμπειρος Ρώσος απέκλεισε με 6-3, 6-4 τον Γερμανό Μπέντζαμιν Μπέκερ. Συνεπής και ο Τζον Ίσνερ (Νο.9), υπέταξε με 7-6(8), 6-4 τον Τεϊμουράζ Γκαμπασβίλι και θα συναντήσει τον lucky loser Μαρίνκο Ματόσεβιτς, που επικράτησε με 6-3, 6-2 του Φίλιπ Κολσράιμπερ.
Ο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά (Νο.11) χρειάστηκε τρία σετ για να λυγίσει τον Εντουάρ Ροζέρ Βασελέν (6-3, 4-6, 6-3) και θα περιμένει έναν εκ των Σαντιάγο Χιράλντο, Λέιτον Χιούιτ. Ο Φερνάντο Βερδάσκο, τέλος, λύγισε με 6-3, 7-6(3) τον Αντρέας Σέπι και βρίσκει στον δρόμο του τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
