Πάει Βερολίνο και ο Γκολομέεβ
Ένα 24ωρο πριν άγγιξε την πρόκριση, αυτή τη φορά όμως ο Κριστιάν Γκολομέεβ δεν… αστόχησε, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο Βερολίνο.
Ο Έλληνας κολυμβητής «έπιασε» το όριο για τη μεγάλη διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου στα 50μ ελεύθερο, τερματίζοντας σε 22.38 (22.37) το όριο, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Γκραν Πρι του Σάρλοτ, στο τέλος όμως ζήτησε ατομική χρονομέτρηση και με επίδοση στα 22.27 πέτυχε τον στόχο.
Έτσι έγινε ο 7ος που θα ταξιδέψει στη γερμανική πρωτεύουσα το καλοκαίρι, μαζί με τους Δημητριάδη, Καρπουζλή, Κατραντζή, Λυμπερτά, Αραούζου και Βουρνά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
