Θορπ: «Είμαι γκέι» (vids)

Gazzetta team
Θορπ: «Είμαι γκέι» (vids)

bet365

Μετά από χρόνια άρνησης, ο Ίαν Θορπ αποφάσισε να παραδεχτεί ότι είναι γκέι, ενώ μίλησε και για την κατάθλιψη, τις τάσεις αυτοκτονίας και τον αλκοολισμό που αντιμετώπισε στην ζωή του, «κατηγορώντας» την επιτυχία του στην κολύμβηση!

Ύστερα από πολλά χρόνια, από αμέτρητα ρεπορτάζ, φήμες, κουτσομπολιά άλλα και... ισάριθμες διαψεύσεις, ο Ίαν Θορπ παραδέχτηκε πως είναι γκέι, επιβεβαιώνοντας τη φήμη που βγήκε το Σάββατο (12/7) και έκανε το γύρο του κόσμου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αυστραλός κολυμβητής, αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, τονίζοντας πως, μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες δεν μπορούσε να μιλήσει για αυτές, ούτε στους πιο κοντινούς του ανθρώπους.

Επίσης, αναφέρθηκε και στα προβλήματα και τις εσωτερικές μάχες που αντιμετώπισε στο παρελθόν, τονίζοντας πως «πάλευα με τον ίδιο μου τον εαυτό και τις επιπτώσεις της επιτυχίας μου σε αυτό που έκανα. Εγώ ήθελα μόνο να κολυμπάω», ενώ δεν έκρυψε πως μία από τις διεξόδους που βρήκε, ήταν το ποτό. Όπως τόνισε, κάτι που τον βασάνισε ιδιαίτερα, ήταν πως «δεν ήξερα αν η Αυστραλία θα ήθελε ο πρωταθλητής της να είναι γκέι», ενώ δεν έκρυψε πως υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκε ακόμα και την αυτοκτονία.

 

Τελευταία Νέα