Το νέο... ελβετικό ρολόι!

Βίκυ Γεωργάτου‏
Το νέο... ελβετικό ρολόι!

bet365

Το ελβετικό τένις είναι... ασφαλές για πολλά χρόνια ακόμα. Η Μπελίντα Μπέντσιτς κατάφερε να επισκιάσει ακόμα και τον Ρότζερ Φέντερερ στην έβδομη μέρα του US Open!

Πριν έναν χρόνο η 17χρονη τενίστρια ετοιμαζόταν να λάβει μέρος στο junior US Open και ήθελε να γίνει η πρώτη μετά το 1990 που καταφέρνει να πάρει σε μια χρονιά τρία Grand Slam. Δεν τα κατάφερε, αλλά ποιον νοιάζει πλέον; Φέτος βρέθηκε απευθείας στο κυρίως ταμπλό της γυναικείας διοργάνωσης και ήδη έγραψε ιστορία! Αφού πρώτα κέρδισε την Αντζελίκ Κέρμπερ, με τη νίκη της επί της Γέλενα Γιάνκοβιτς έγινε η νεαρότερη τενίστρια μετά τη 16χρονη Μαρτίνα Χίνγκις το 1997 που φτάνει στα προημιτελικά του US Open.

Η Μαρτίνα ήταν στο box της Μπέντσιτς τα ξημερώματα και την παρακολουθούσε με περηφάνια. Η μητέρα της πρώην Νο.1 τενίστριας στον κόσμο Μέλανι Μόλιτορ προπονεί την Μπελίντα μαζί με τον πατέρα της μικρής και από εκεί προέρχονται οι πολλές ομοιότητες στο στυλ παιχνιδιού.

Η Ελβετίδα (έχει και σλοβακική υπηκοότητα) αγωνίζεται με απίστευτη ωριμότητα και έχει καλές πιθανότητες να φτάσει ακόμα παραπέρα στη Νέα Υόρκη, αφού αντίπαλός της στην οκτάδα είναι η Κινέζα Σουάι Πενγκ. Ήδη έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στο Νο.33 της παγκόσμιας κατάταξης (+25), ένα πραγματικό άλμα αν φανταστεί κανείς ότι ξεκίνησε τη σεζόν από το Νο.212! Η νεαρή τενίστρια έχει ήδη... γεμίσει με σπόνσορες και όλοι μιλούν για το νέο αστέρι του γυναικείου τένις. Μακάρι να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες και να "μιμηθεί" τα είδωλά της. Τους Ρότζερ Φέντερερ και Σταν Βαβρίνκα, φυσικά!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα