Έζησαν τη μαγεία της Επιδαύρου

Gazzetta team
Έζησαν τη μαγεία της Επιδαύρου

bet365

Σε έναν από τους πιο ιστορικούς χώρους της χώρας, την Επίδαυρο, είχε την ευκαιρία η νέα γενιά να μάθει κάποια από τα μυστικά του αθλητισμού, μέσα από το πρόγραμμα Kids Athletics.

Περισσότερα από 800 παιδιά από δημοτικά σχολεία της ευρύτερης περιοχής συμμετείχαν στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, δημάρχων και άλλων τοπικών φορέων, αλλά και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Μπόλα.

Το Kids athletics είναι ένα πρόγραμμα της IAAF, το οποίο εκτελεί τα τελευταία χρόνια ο ΣΕΓΑΣ και από φέτος εντάχθηκε στα δημοτικά σχολεία μέσα από τις ώρες της φυσικής αγωγής. Οι εκατοντάδες μαθητές που βρέθηκαν σήμερα στην Επίδαυρο απόλαυσαν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και έδειξαν τα αγωνιστικά τους χαρίσματα. Η επόμενη παρουσίαση του Kids Athletics, θα γίνει σε μία εβδομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα