Νεκρός 8χρονος σε αγώνα χόκεϊ

Νεκρός 8χρονος σε αγώνα χόκεϊ

bet365

Ασχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε 8χρονο που παρακολούθησε αγώνα χόκεϊ, αφού βρήκε τραγικό θάνατο από το... πακ του αγώνα.

Σοκ στη Γαλλία με τον θάνατο ενός 8χρονου αγοριού σε αγώνα χόκεϊ. Τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στη Dunkerque και τη Rems, το πακ έφυγε εκτός αγωνιστικού χώρου και χτύπησε το μικρό αγόρι πάνω από το αυτί. Ο 8χρονος εκτός από τον σοβαρό τραυματισμό υπέστη καρδιακή ανακοπή και παρά την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Το πακ ζυγίζει περίπου 170 γραμμάρια και η ταχύτητα μετά από ένα δυνατό χτύπημα μπορεί να φτάσει τα 180χλμ. ανα ώρα. «Όλοι ήξεραν τον μικρό. Είναι τραγικό....» τόνισε ο Δήμαρχος της Δουνκέρκης. Η τελευταία τραγωδία με ανάλογο τρόπο συνέβη το 2002 όταν και ένας 13χρονος βρήκε τραγικό θάνατο από πακ στο Οχάιο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα