Στη Θεσσαλονίκη οι ρίπτες (vid)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στη Θεσσαλονίκη οι ρίπτες (vid)

bet365

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι Μιχάλης Αναστασάκης και Άννα Κορωσίδου, μαζί με άλλους κορυφαίους Ελληνες αθλητές των ρίψεων, προκειμένου να πάρουν μέρος στο προπονητικό καμπ, που διοργανώνει η ομοσπονδία.

Το πρόγραμμα των αθλητών ξεκίνησε σήμερα με τις εργομετρικές μετρήσεις, από τις οποίες θα προκύψουν ουσιαστικά συμπεράσματα για την πορεία και το προπονητικό μέλλον των αθλητών. Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια νεανίδων και ο ελπιδοφόρος σφυροβόλος του Ελευθερίου Βενιζέλου, βρίσκονται στην τελική ευθεία ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας χρονιάς.

Οι αθλητές το απόγευμα θα κάνουν κοινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Καυτανζογλείου σταδίου. Το Προπονητικό Σεμινάριο θα γίνει την Κυριακή, 17.00 - 20.00. Λόγω της επιθυμίας αρκετών προπονητών να το παρακολουθήσουν, η παρουσίαση, θα γίνει στην αίθουσα διδασκαλίας, ΤΕΦΑΑ, που βρίσκεται στα ΤΑΞΙΠ, στη διασταύρωση των οδών, 3ης Σεπτεμβρίου και Κων. Καραμανλή (Νέα Εγνατία).


Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον Αναστασάκη σε αξιολόγηση ελκτικής ισομετρικής δύναμης και μετρήσεις αλτικης ικανότητας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα