Οι κλήσεις του Μορφέση

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Οι κλήσεις του Μορφέση

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης κάλεσε δεκαοκτώ πολίστριες, για το καμπ προετοιμασίας ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (27/1) με την Ισπανία, στον Πειραιά, για τα προκριματικά του World League.

Κλήθηκαν να είναι παρούσες το πρωί της Δευτέρας (09.30) στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, οι: Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Μικαέλα Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Βιργινία Νιαρχάκου, Μαρία Σώρα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Έλενα Κούβδου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Τσουκαλά, Τίνα Κοντογιάννη, Ελένη Ξενάκη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Νικολέτα Ελευθεριάδου (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα