Χαμηλότερα από τις δυνατότητες της

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Χαμηλότερα από τις δυνατότητες της

bet365

Μακριά από τις επιδόσεις που μας έχει συνηθίσει τη φετινή σεζόν έμεινε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Γκραν Πρι της Βοστώνης. Η 25χρονη ξεπέρασε τα 4,40 μ., όμως, στη συνέχεια δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο με τα 4,50 μ. και ολοκλήρωσε νωρίτερα από ότι θα ήθελε τον αγώνα της, στην τέταρτη θέση.

Η "ασημένια" το καλοκαίρι στη Ζυρίχη θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει τη...μέτρια εμφάνιση της στις 14 του μηνός στη Νέα Υόρκη. Νικήτρια του αγώνα με με 4,50 μ. ήταν η Μέρι Σάξερ, ενώ με το ίδιο ύψος ακολούθησε η Μελίσα Γκέργκεν. Η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ κλειστού στίβου, Τζένιφερ Σουρ έδειξε "μουδιασμένη" στο ν τεμπούτο της στη σεζόν, καθώς ήταν τρίτη με 4,50 μέτρα.

Η Στεφανίδη έχει ξεπεράσει φέτος τα 4,61 μ., που αποτελεί μία από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ευρώπη και της επιτρέπει να σκέφτεται θετικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα