«Χάλκινοι» Μάντης-Καγιαλής

«Χάλκινοι» Μάντης-Καγιαλής

bet365

Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής «έδεσαν» στο τρίτο σκαλί του βάθρου των 470 του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Γουέιμουθ, της Μεγάλης Βρετανίας.

ΟΙ Έλληνες ιστιοπλόοι κατέκτησαν την 8η θέση στην κούρσα των μεταλλίων, για να διατηρηθούν στην 3η της γενικής κατάταξης με 55 βαθμούς ποινής, πίσω από τους νικητές Στιούαρτ Μακνέι και Ντέιβιντ Χιουζ από τις ΗΠΑ, οι οποίοι είχαν μόλις 22 β.π. και το πληρώμα της Αυστραλίας των Μάιου Μπέλτσερ και Γουίλιαμ Ράιαν, οι οποίοι επιβαρύνθηκαν με 43 β.π.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα