Αστόχησε την κρίσιμη στιγμή...

Αστόχησε την κρίσιμη στιγμή...

bet365

Ο Νίκος Μαυρομμάτης έφτασε κοντά στην πρόκριση στον τελικό, χάνοντας το «εισιτήριο» στα μπαράζ των ημιτελικών του σκιτ της σκοποβολής των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού.

Ο πρωταθλητής μας ισοβάθμησε αρχικά στην έκτη θέση με τον Φινλανδό Στέφαν Νίλσον, αφού και οι δύο είχαν 122/125 βολές μετά την ολοκλήρωση και των άλλων δύο σετ των 25 βολών (τα τρία πρώτα σετ οι σκοπευτές τα είχαν ρίξει το Σάββατο).


Με δεδομένο ότι στον ημιτελικό περνούσαν μόνο οι έξι πρώτοι και είχαν ξεκαθαρίσει οι πέντε θέσεις, οι δύο αθλητές πήγαν σε ένα μπαράζ, που θύμιζε πέναλτι, καθώς θα έριχναν με το όπλο τους από οκτώ βολές και θα μέτραγε το καλύτερο ρεκόρ.
Ο Μαυρομμάτης ξεκίνησε με 3/3 και προηγήθηκε με 3-2 καθώς ο Φινλανδός είχε αστοχήσει στη δεύτερη βολή του. Όμως από εκείνο το σημείο δεν ξανάχασε βολή και τερμάτισε το μπαράζ με 7/8.


Αντίθετα, ο Έλληνας πρωταθλητής αστόχησε στην 4η και αργότερα στην 8η και τελευταία βολή του και αυτό του στοίχισε τον αποκλεισμό του, αφού έμεινε στα 6/8 και τελικά στην 7η θέση του προκριματικού.
Αρκετά πιο κάτω (17ος) έμεινε ο Ευθύμιος Μίτας, που είχε ρεκόρ 119/125 βολές συνολικά και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στα ημιτελικά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα