Nικητής στο Queen's o Mάρεϊ

Nικητής στο Queen's o Mάρεϊ

bet365

Ο Άντι Μάρεϊ κατέκτησε αναδείχθηκε νικητής στον τελικό του Aegon Championships,του Λονδίνου, επικρατώντας του Κέβιν Άντερσον με 6-3, 6-4.

Ο Σκωτσέζος Νο 1 στο ταμπλό πανηγύρισε για 4η φορά στο Queen's (2009, 2011 2013,2015), ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Τζον ΜακΕνρο, Μπόρις Μπέκερ, Λέιτον Χιούιτ και Άντι Ρόντικ.

Παράλληλα, έφτασε τους 6 τίτλους καριέρας στο γρασίδι, 34 συνολικά και 3ο φετινό, μετά το Μόναχο και Μαδρίτη, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε τελικούς σε 34-16.

Ο Μάρεϊ έφτασε στη νίκη έπειτα από 64 λεπτά, μόλις 7 λεπτά αργότερα από τον πιο σύντομο τελικό στην ιστορία της διοργάνωσης, το 1993 όταν ο Μάικλ Στις κατέκτησε τον τίτλο από τον Γουέιν Φερέιρα με 6-3, 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα