Μπακού: Δύο ακόμα προκρίσεις στην κολύμβηση
Δύο ακόμα προκρίσεις για τους ημιτελικούς εξασφάλισαν οι Έλληνες κολυμβητές. Η Ηλέκτρα Λεμπλ πήρε την έκτη θέση στα προκριματικά των 100μ. πεταλούδα με 1:01.18, δείχνοντας ότι είναι σε θέση το απόγευμα να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τον αυριανό τελικό, αλλά και να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων (1:01.01) που πέτυχε πριν λίγες ημέρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο Νίκος Σοφιανίδης πέρασε ως 11ος στα ημιτελικά των 200μ. ύπτιο με 2:03.18.
Αντίθετα αποκλεισμούς είχαμε για τους Γιώργου Φραγκουδάκη και Ιωάννα Σαχά στα 50άρια πρόσθιο και ύπτιο αντίστοιχα. Ο Φραγκουδάκης, ο οποίος ειδικεύεται στα 100μ., κατετάγη 25ος με 29.34, ενώ η Σαχά, μία ημέρα μετά τη συμμετοχή της στον τελικό των 200μ. ύπτιο, έμεινε στην 31η θέση των 50μ. με χρόνο 30.78.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
