Δευτεραθλήτριες κόσμου οι Μπόζη - Κλωναρίδου!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στα 470 του Παγκόσμίου Πρωταθλήματος νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.
Το ελληνικό πλήρωμα μετά την ολοκλήρωση και της κούρσας μεταλλίων, επιβαρύνθηκαν με 14 βαθμούς ποινής και ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Παγκόσμιες πρωταθλητριες αναδείχθηκαν οι Ιταλίδες Ντι Σάλε και Ντουμπίνι, ενώ την τρίτη θέση πήραν οι Βρετανίδες Λέιβερι και Μπρίκγουντ.
Στην ένατη θέση κατετάγη το δεύτερο ελληνικό πλήρωμα με την Κατερίνα Ταβουλάρη και τη Φωτεινή Κουτσουμπού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
