Αξιόλογη προσπάθεια στην Τιφλίδα

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Αξιόλογη προσπάθεια στην Τιφλίδα

bet365

Αξιόλογες προσπάθειες έκαναν οι Ελληνες αθλητές στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ολυμπιακού Φεστιβάλ Νεότητας, που διεξάγεται στην Τιφλίδα, με τον Βασίλη Κοπανά να ξεχωρίζει στον τελικό των 800μ.

Ο αθλητής κατέλαβε την έκτη θέση με 1.55.88 και ολοκλήρωσε επιτυχημένα την παρουσία του στη διοργάνωση. Στον τελικό του επί κοντώ αγωνίστηκε η Μυρτώ Κασσωτάκη, όπου κατέλαβε την 9η θέση με 3,65 μετρα. Η αθλήτρια του Ελευθέριου Βενιζέλου ξεπέρασε με την πρώτη το 3,35 μ. και 3.50 μ. και με την τρίτη τα 3.65. Η τρίτη ελληνική παρουσία της ημέρας ήταν ο Δημήτρης Τσίτσος, που έστειλε το ακόντιο στα 59,59 μ. και κατέλαβε την έβδομη θέση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα