Λεκάκης: «Εκανε απίστευτο χρόνο!»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Λεκάκης: «Εκανε απίστευτο χρόνο!»

bet365

Ο προπονητής της Νόρας Δράκου, Γιώργος Λεκάκης παρακολούθησε από τηλεοράσεως τις προσπάθειες της αθλήτριας του και επισημαίνει στο gazzetta.gr ότι είχε προβλέψει ότι σε αυτούς τους χρόνους θα κυμανθεί η κούρσα. Δεν είχε προβλέψει βέβαια ότι η Νόρα θα ήταν στον τελικό!

«Ο προκριματικός αποδείχθηκε κάτι βατό για τη Νόρα. Μπήκε σχετικά εύκολα στον ημιτελικό. Στόχος της ήταν το πανελλήνιο ρεκόρ 28.24. Τελικά έκανε έναν απίστευτο χρόνο. Περίμενα ότι θα κλείσει ο ημιτελικός στο 28.00 και επιβεβαιώθηκα σε αυτό.

Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ λυπημένος. Χαρούμενος γιατί δικαιώθηκε η προσπάθεια της Νόρας, και λυπημένος γιατί δεν είμαι εκεί. Δυστυχώς, η ομοσπονδία δεν κάλυψε τα έξοδα για να παραβρεθώ», δήλωσε ο Γιώργος Λεκάκης και πρόσθεσε σχετικά με τα πρώτα λόγια που αντάλλαξε με τη Πατρινιά πρωταθλήτρια:

«Μιλήσαμε αμέσως μετά την κούρσα. Να πω την αλήθεια δεν είπαμε πολλά γιατί η συγκίνηση ήταν μεγάλη και από τις δύο πλευρές».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα