Πανελλήνιος - ΑΕΚ 24-26
Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσους παίκτες είχαν στην διάθεση τους και επισημαίνεται αυτό διότι ο Γκατφί αναμένεται τελικά αύριο και όχι σήμερα, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί αφού προέκυψε πρόβλημα με το εισιτήριο του.
Ο Τυνήσιος θα φτάσει το βράδυ της Κυριακής μέσω Κωνσταντινούπολης.
Στα σχέδια του Αρβανίτη είναι σίγουρα ένα ακόμη φιλικό πιθανότητα με κάποια από τις ομάδες που θα μετάσχουν στο πρωτάθλημα ενοπλων δυνάμεων, του οποίου το πρωτάθλημα επίκειται.
Τέλος, ανοικτό μένει το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Χάντμπολ, αφού η 20η Σεπτεμβρίου αποκλείεται λόγω εκλογών. Το σίγουρο είναι ότι η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος αποκλείεται να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από την συγκεκριμένη ημερομηνία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
