Το... πάλεψαν

Gazzetta team
Το... πάλεψαν

bet365

Με δύο συμμετοχές ξεκίνησε η ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης της Λετονίας.

Στην ελευθέρα ο Τιμοφέι Ξενίδης (86κ.) έδωσε έναν συναρπαστικό αγώνα με τον Αλντάτοφ και ηττήθηκε με 9-6. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουκρανός διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση και η εμφάνιση του Ξενίδη αποδεικνύει ότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές.

Στην άλλη ελληνική συμμετοχή η Αγόρω Παπαβασιλείου (-63κ.) αποκλείστηκε από τον προκριματικό γύρο, καθώς ηττήθηκε με 6-0 από την Σαχίν. Αύριο θα αγωνιστούν δύο Ελληνες στην ελληνορωμαϊκή Πάλη. Ο Νίκος Αρζουμανίδης (65κ.) και ο Μιχαήλ Τσικοβάνι (97κ.).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα