ΕΟΠ: Ξέσπασε... διαμάχη με ποδηλάτες για αθλητικό υλικό! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
ΕΟΠ: Ξέσπασε... διαμάχη με ποδηλάτες για αθλητικό υλικό! (pic)

bet365

Έγγραφο... φωτιά βλέπει το φως της δημοσιότητας από την ελληνική Ομοσπονδία ποδηλασίας που ζητάει από τον Γιάννη Σπανόπουλο να γυρίσει πίσω αθλητικό υλικό, αλλιώς θα κινηθεί νομικά!
Η επιστολή από την ΕΟΠ - την οποία μπορείτε να δείτε στην Gallery - πήγε σε αθλητή που είναι μέλος της Εθνικής ομάδας και πολυπρωταθλητή Ελλάδος και για το 2015 και μέσω της οποίας τους ζητούν υλικό - που δεν προκύπτει από την μεριά του - να έχει στην κατοχή του. Μάλιστα τον απειλούν για την άσκηση ένδικων μέσων εάν δεν συμμορφωθεί προς τις απαιτήσεις τους! Πρόκειται αναμφίβολα για κάτι που δεν είναι σύνηθες να γίνεται.
Ο αθλητής Γιάννης Σπανόπουλος είναι έξαλλος μετά από αυτήν την εξέλιξη με την πλευρά του του ποδηλάτη αλλά και την ομάδα του να ζητάει να κοινοποιηθεί και δημοσίως έγγραφο της αποθήκης υλικών της Ομοσπονδίας ποδηλασίας στο οποίο να φαίνεται όντως με τις υπογραφές του αθλητή Γιάννη Σπανόπουλο, του προέδρου του συλλόγου του, Δημήτρη Σπανόπουλου και του προπονητής του, Γιώργου Τέντσου έχουν χρεωθεί και αποκτήσει.
Το ζητούν διότι από μέρους τους τονίζεται πως τέτοιο έγγραφο δεν υφίσταται.
Εξάλλου για την χρήση και κατοχή υλικών της ΕΟΠ υποχρεωτικά από τον κανονισμό λειτουργίας της και από το καταστατικό της αλλά και από τον Νόμο πρέπει να τηρούνται εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα αποθήκης υλικών και εξοπλισμού. Κάτι στο οποίο θα πρέπει να είναι κανονικά σε θέση να γνωρίζουν οι εθνικοί προπονητές. Άλλωστε πρόκειται για υλικά πολλών χιλιάδων ευρών με την πλευρά του Σπανόπουλου να καταγγέλει πως αρκετά εξ αυτών... αγνοούνται εδώ και χρόνια.
 

Τελευταία Νέα