Ξανά με τη Ρωσία...
Αντίπαλος της η αντίστοιχη της Ρωσίας, σχεδόν δύο βδομάδες από τον μεταξύ τους αγώνα στο Προολυμπιακό τουρνουά της Χάουντα που κρίθηκε στα πέναλτι (12-13) και έδωσε την πρόκριση για το Ρίο ντε Τζανέιρο στις Ρωσίδες.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19.00 στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, με διαιτητές τους Ατίλιο Παολέτι (Ιταλία) και Πέτερ φαν ντερ Λου (Ολλανδία). Παρατηρητής ο Ελβετός, Ζακ Ρασίν.
Η Βαθμολογία στον Β’ Όμιλο:
1.Ισπανία 66-42 11
…………………………………
2.Ρωσία 62-40 9
3.ΕΛΛΑΔΑ 52-43 4
4.Γερμανία 27-82 0
Στο άλλο παιχνίδι: Στη Μανρέσα, Ισπανία – Γερμανία
Επόμενη αγωνιστική (3/5): Γερμανία – ΕΛΛΑΔΑ, Ρωσία – Ισπανία
Στο παιχνίδι του Α’ Γύρου στη Ρωσία, η Εθνική μας είχε ηττηθεί με 6-12.
Η Τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη Σαγκάη (7-12 Ιουνίου).
Έχουν ήδη προκριθεί: ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Κίνα, Βραζιλία. Άλλες τρεις (3) θέσεις θα προέλθουν από τους δύο (2) Ομίλους της Ευρώπης (οι 1ες κάθε Ομίλου, συν τον καλύτερο 2ο).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
