«Εισβολή» ΑΕΚτσήδων στη Θεσσαλονίκη! (pics)

«Εισβολή» ΑΕΚτσήδων στη Θεσσαλονίκη! (pics)

Gazzetta team
«Εισβολή» ΑΕΚτσήδων στη Θεσσαλονίκη! (pics)

bet365

Περισσότεροι από 150 οπαδοί της ΑΕΚ ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για το χάντμπολ, σε πανικό όλη η αστυνομία της πόλης! Δείτε φωτογραφίες στο gazzetta.gr.


«Όπου κι αν παίζεις πάντα θα σ' ακολουθώ», αυτό είναι το γνωστό σύνθημα των ΑΕΚτσήδων οπαδών το οποίο γίνεται πράξη κάθε φορά και σε κάθε άθλημα όπως αποδεικνύεται. Έγινε πραγματικότητα και για την ομάδα της ΑΕΚ στο χάντμπολ. Περισσότεροι από 150 Ενωσίτες, αψηφώντας την δεδομένη απαγόρευση μετακινήσεων οπαδών από τον Σταύρο Κοντονή, έφτασαν μέχρι και τη Θεσσαλονίκη, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που παραθέτει το gazzetta.gr. Φυσικά μιλάμε για το κλειστό γήπεδο της ΧΑΝΘ, όπου στις 18:00 οι κιτρινόμαυροι φιλοξενούνται από την γηπεδούχο ομάδα, για τα πλέι άουτ της Α1 χάντμπολ Ανδρών.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει... κόκκινο στο ΑΤ Θεσσαλονίκης, όπου άμεσα κινητοποιήθηκαν και έφτασαν εκεί διμοιρίες των ΜΑΤ, με τους αστυνομικούς να επιβάλουν στους Ενωσίτες είτε την αποχώρησή τους είτε τη διαδικασία του αυτοφώρου! Τελικά με παρουσία πρωτοφανούς αστυνομικής δήλωσης επιβλήθηκε στους οπαδούς της ΑΕΚ να ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής για να μην οδηγηθούν στα κρατητήρια και παρά το γεγονός ότι από νωρίς βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης, όπως βλέπετε στις φωτός.

Το πρόβλημα των Αρχών ήταν τα παιχνίδια του Άρη και του Ηρακλή και επειδή τα γήπεδα είναι πολύ κοντά, ήταν λογικό να πάθουν ένα... αμόκ!

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα