Ο Σκαρβέλης στο Ρίο!
Ο Έλληνας σφαιροβόλος έριξε βολή στα 20,61 μ. και εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους ολυμπιακούς αγώνες του καλοκαιριού – όριο 20.50 – στους Πανεπιστημιακούς αγώνες που έγιναν στο Σαν Ντιέγκο, επίδοση που είναι και ατομικό ρεκόρ καταρρίπτοντας το προηγούμενο 20.42.
Ο Σκαρβέλης έδειξε συνέπεια και σταθερότητα και πως το καλοκαίρι θα είναι σε θέση να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες προσπάθειες. Ο αθλητής, που από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται ως Ελληνας κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα πίσω από τον πρωταθλητή του αγωνίσματος Τζο Κόβατς, ο οποίος ειχε καλύτερη βολή στα 21,47 μέτρα.
Στην πρώτη ημέρα του αγώνα (22/4) αγωνίστηκε και η αδερφή του Σκαρβέλη, Σταματία η οποία στη δισκοβολία πήρε την 2η θέση με 53,92 μ. και στη σφυροβολία με βολή 59.70 πήρε την 5η θέση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
