Ξεκίνημα με το... δεξί για Κύργιο και Σάκκαρη!

Gazzetta team
Ξεκίνημα με το... δεξί για Κύργιο και Σάκκαρη!

bet365

Ιδανικά ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στις διοργανώσεις σε Ιταλία και Γαλλία αντίστοιχα οι Νίκ Κύργιος και Μαρία Σάκκαρη που εξασφάλισαν την πρόκριση τους στον 2ο γύρο των τουρνουά της Ρώμης και του Σεντ-Γκοντέν.

Ο Νικ Κύργιος έκλεψε την παράσταση, δημιουργώντας απίθανο δίδυμο μαζί με τον Φραντσέσκο Τότι, στα πλαίσια της έναρξης του τουρνουά Masters 1000 που ξεκίνησε την Ρώμη, παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών της Ρόμα.

Ιδανική ήταν ωστόσο και η αγωνιστική του πρεμιέρα, καθώς ο Ελληνοαυστραλός (Νο.20) ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο του Ιταλού (Νο.251), Σαλβατόρε Καρούζε, που κέρδισε τη συμμετοχή του μέσω wild card, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-1,6-2), σε 60 λεπτά.

Πλέον στον επόμενο γύρο θα βρει απέναντι του τον Καναδό Μίλος Ράονιτς (Νο.10) που επικράτησε με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-4) του επίσης Ιταλού Μάρκο Τσεκινάτο.

Με το... δεξί πραγματοποίησε την πρεμιέρα της και η Μαρία Σάκκαρη που επικράτησε πολύ εύκολα της Ισπανίδας Μάρτι Ριεμπό με 2-0 σετ (6-2, 6-0) σε 1 ώρα και 11 λεπτά και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μάντι Μινέγια (Λουξεμβούργο) και Ρενάτα Βοράκοβα (Τσεχία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα