«Πέταξε» εκτός τελικού την Ουίλιαμς η Πλίσκοβα!

«Πέταξε» εκτός τελικού την Ουίλιαμς η Πλίσκοβα!

bet365

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Πλίσκοβα κατάφερε να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να αποκλείσει την Ουίλιαμς με 2-0 σετ.

Η μεγάλη έκπληξη του US Open είναι γεγονός, καθώς η Τσέχα Πλίσκοβα κατάφερε να επικρατήσει της Ουίλιαμς και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Μίας διοργάνωσης, από την οποία η 24χρονη πέρσι είχε αποκλειστεί και μάλιστα πολύ εύκολα, από τον πρώτο γύρο! Φέτος, όμως, ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και πέταξε εκτός την... οικοδέσποινα και την οποία παράλληλα «γκρέμισε» και από το Νο1 στα ταμπλό, μετά από 186 εβδομάδες.

Η Τσέχα μπήκε πολύ δυναμικά και με το επιθετικό στυλ που την χαρακτηρίζει, κατάφερε από νωρίς να πάρει το προβάδισμα, αποβάλλοντας το αρκετό άγχος που είχε στα πρώτα λεπτά. Έτσι, το πρώτο σετ της... βγήκε και κατάφερε με δύο μπρέικ να «καθαρίσει» με 6-2.

Στο δεύτερο σετ, η πρωτάρα σε ημιτελικά Grand Slam δυσκολεύτηκε στο σερβίς της Ουίλιαμς, όμως στάθηκε όρθια, οδηγώντας το στο τάι μπρέικ. Εκεί, οι ανατροπές ήταν πολλές, με τα λάθη, όμως να είναι ακόμα περισσότερα, στοιχείο που υπήρξε κυρίαρχο σε όλο το παιχνίδι.

Από το 3-0, ήρθε το 3-4, όμως ούτε τότε πτοήθηκε η Τσέχα, που κράτησε την ψυχραιμία της και εκμεταλλευόμενη την νευρικότητα της Ουίλιαμς, κάτι που της χάρισε μία πολύ μεγάλη πρόκριση. Αυτή ήταν μόλις η 5η φορά στην - πλούσια - καριέρα της Αμερικανίδας, όπου φτάνει σε ημιτελικό Grand Slam και δε μπορεί να πάρει την πρόκριση.

 

Τελευταία Νέα