Δεν προπονήθηκε ο Κυρίτσης
Μπορεί να είχε παιχνίδι την Κυριακή (8/01), αλλά ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο παρκέ εν όψει της αναμέτρησης με τον Κολοσσό (11/01, 4μ.μ.) με τον Αλέξη Κυρίτση να μένει εκτός προπόνησης.
Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκουράστηκε αφού οι συνεχείς αγώνες δεν του το επιτρέπουν, όμως τα προβλήματα επέστρεψαν. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Αλέξη Κυρίτση.
Ο 29χρονος γκαρντ των «πρασίνων» είχε έντονες ενοχλήσεις στην ποδοκνημική κι έτσι δεν κατάφερε να λάβει μέρος στο πρόγραμμα της Δευτέρας (9/01).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
