Κόψτε τους δανεισμούς

Κόψτε τους δανεισμούς

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Κόψτε τους δανεισμούς

bet365

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει για τους... περίεργους δανεισμούς στη Σούπερ Λιγκ, αναφέρει παραδείγματα και προτείνει να εφαρμοστεί η πρόταση της Πορτογαλίας.

Το ίδιο σκηνικό, που βλέπουμε κάθε χρόνο συνεχίζεται και φέτος. Κάθε τέτοια εποχή όσοι παίκτες περισσεύουν από μία μεγάλη ομάδα δίνονται δανεικοί σε άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Την μερίδα του λέοντος την έχει εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός, που δίνει παίκτες δεξιά και αριστερά με δανεισμό. Ετσι δημιουργούνται προυποθέσεις για διάφορα σενάρια, όταν αντιμετωπίζει τις ομάδες που έχουν πάρει δανεικούς. Σενάρια, που αρκετές φορές βγαίνουν στο γήπεδο. Τυχαία, η όχι κανείς δεν έχει αποδείξεις, αλλά βγαίνουν.

Για να τελειώσει αυτή η ιστορία με τους δανεικούς αρκεί να πάρει η Σούπερ Λίγκα την απόφαση που πήρε πριν λίγο καιρό η Λίγκα της Πορτογαλίας. Ποια ήταν; Τέλος οι δανεισμοί από ομάδες της Α’Εθνικής σε αντίστοιχες ομάδες της ίδιας κατηγορίας. Θέλει μία ομάδα της Σούπερ Λίγκα να δανείσει παίκτες σε άλλη ομάδα; Να το κάνει μόνο σε ομάδες της Football League, η Football League 2. Ετσι η ίδια η Σούπερ Λίγκα θα προασπίσει το προιόν της και δεν θα δίνονται δικαιώματα για διάφορα σενάρια.

Πέρυσι για παράδειγμα ο Μήτρογλου και ο Τάτος έπαιζαν δανεικοί από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο με τον όρο στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, να μην αγωνίζονται. Αυτό από μόνο του συνιστά αλλοίωση. Όταν δηλαδή ο Ατρόμητος παίζει με τους καλύτερους παίκτες του, εναντίον όλων των άλλων ομάδων εκτός του Ολυμπιακού.

Για να μην πω ότι στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης δεν έπαιξαν και άλλοι βασικοί παίκτες του Ατρομήτου, που αν έπαιζαν , λέω εγώ, μπορεί η ομάδα του Περιστερίου να μην έχανε δύσκολα, όπως έχασε, αλλά να έπαιρνε πόντο, η πόντους. Και λέω ένα παράδειγμα. Εχουμε και τα Γιάννενα και τον Πανιώνιο και άλλες ομάδες, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή δανείζονται παίκτες από τον Ολυμπιακό.Για αυτό λέω ας κάνει το απλό η Σούπερ Λίγκα. Δανεισμοί μεταξύ των ομάδων της Σούπερ Λίγκα τέλος. Στην Πορτογαλία το πρότειναν ομάδες. Στην Ελλάδα;

ΥΓ: Το να διαφωνείς με κάποιον είναι υγιές και μπορείς κόσμια και με ωραίο τρόπο να εκφράσεις την αντίθετη άποψη. Οσοι –λίγοι-ξέφυγαν σε όσα έγραψα για τον Σάντος και έφθασαν ακόμα και σε ύβρεις έδειξαν το επίπεδό τους και το ξαναλέω. Οσο και να με βρίζουν οι συγκεκριμένοι είναι τιμή για μένα. Θα ανησυχούσα για το αντίθετο. Συνεχίστε οι συγκεκριμένοι και εις ανώτερα…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.