Αλαφούζος-Μαρινάκης 1-0!

Αλαφούζος-Μαρινάκης 1-0!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Αλαφούζος-Μαρινάκης 1-0!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο gazzetta.gr για την πρώτη εμφατική νίκη του Αλαφούζου σε βάρος του Μαρινάκη στο θέμα του Κουίνσι.

Ο Κουίνσι ήρθε και τρέχει να προλάβει τη ρεβάνς με την Μάλαγα, αφού θέλει όσο τίποτα άλλο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζερ του με τις δηλώσεις τους επιβεβαίωσαν αυτό, που ξέραμε εδώ και καιρό και το είχα επισημάνει .Δηλαδή,ότι ο Κουίνσι είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό, που έδειξε ότι τον ήθελε πολύ, αλλά ο Γκανέζος τον άφησε με την όρεξη!

Όχι μία, η δύο, αλλά τρεις φορές παράγοντας του Ολυμπιακού τηλεφώνησε στον Κουίνσι και του έταξε πολύ καλό συμβόλαιο. Ο Κουίνσι και τις τρεις φορές είπε όχι και στον Πειραιά ουσιαστικά έφαγαν πόρτα. Η εντολή που είχε δοθεί από τον Μαρινάκη ήταν να αποκτηθεί ο Κουίνσι και να υποστεί ζημιά και αγωνιστική και επικοινωνιακή ο Παναθηναϊκός. Τελικά έγινε το αντίθετο και ο Ολυμπιακός έμεινε με την όρεξη. Και ουσιαστικά είναι η πρώτη εμφατική νίκη του Αλαφούζου σε βάρος του Μαρινάκη. Και για έναν παίκτη, που αν άλλαζε στρατόπεδο θα άλλαζε πολύ και τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Φαντασθείτε τον Κουίνσι στον Ολυμπιακό και θα καταλάβετε τι εννοώ. Και αντίστοιχα τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Κουίνσι. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε κάποιον άλλον παίκτη στην θέση του, αλλά μέχρι να προσαρμοστεί και με τον θόρυβο, που θα είχε γίνει από την μεταγραφή του Κουίνσι στον Ολυμπιακό ο νέος παίκτης θα "καιγόταν". Για αυτό θεωρώ πολύ σημαντική επιτυχία για τον Παναθηναϊκό, που απέκτησε για τρία χρόνια τον Γκανέζο.

Οφείλεται στον ίδιο τον παίκτη που δηλώνει ότι τον ενδιέφερε μόνο ο Παναθηναϊκός και κανένας Ολυμπιακός, στον Φερέιρα που εμπνέει τον Κουίνσι και στους χειρισμούς του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γόντικα, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις. Και φυσικά ο Κουίνσι με την κίνησή του να αρνηθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, δείχνει αν και ξένος, ότι έχει δεθεί πολύ με την ομάδα και "φτιάχνει" τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Και μπορεί να αποτελέσει έναν από τους ηγέτες της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Εκτός αυτού είναι βέβαιο, ότι φέτος θα είναι καλύτερος από πέρυσι, αφού ξέρει πολύ καλά την ομάδα, τους συμπαίκτες του και φυσικά τον προπονητή. Τώρα θα πει κανείς ότι δεν έγινε πολύς θόρυβος για την επιτυχία της διοίκησης Αλαφούζου απέναντι στον Μαρινάκη στην περίπτωση του Κουίνσι.

Όντως δεν έγινε πολύς θόρυβος. Φαντασθείτε να είχε πάει ο Γκανέζος στον Ολυμπιακό. Μέχρι σήμερα θα έλεγαν όλοι για την σπουδαία επιτυχία του προέδρου του Ολυμπιακού. Τώρα την πρώτη επικοινωνιακή ήττα του Μαρινάκη από τον Αλαφούζο την περνάνε στα χαμηλά. Είναι γεγονός και για να το πω με ποδοσφαιρικούς όρους Αλαφούζος-Μαρινάκης 1-0 με σκόρερ τον Κουίνσι.

Και επειδή μπορεί κάποιοι να πουν ότι ο Κούινσι δεν λέει αλήθεια, απλά να τους θυμίσω το τι έγραφαν και οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, αλλά και οι οπαδικές εφημερίδες του Ολυμπιακού πριν από 20-25 ημέρες. Οτι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει τον Κουίνσι και να προκαλέσει πλήγμα στο πρεστίζ του Παναθηναϊκού. Τελικά η προσπάθεια απέτυχε παταγωδώς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.