Μπορεί να μιλάγαμε για πρόκριση...

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Μπορεί να μιλάγαμε για πρόκριση...

bet365

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει για τον γεμάτο ζωντάνια και ενέργεια Παναθηναϊκό και προσπαθεί να απαντήσει στο ερώτημα τι θα είχε συμβεί αν ο Φερέιρα είχε φύγει νωρίτερα...

Στο τελευταίο μου άρθρο είχα γράψει, ότι ο Παναθηναϊκός αν θα προκριθεί θα πάει κόντρα στην λογική με βάση τα ρόστερ των δύο ομάδων. Οντως ο Παναθηναϊκός πήγε κόντρα στην λογική για 75 λεπτά. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στην μοναδική καλή ευκαιρία της Τότεναμ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Από το 45 έως το 75 έκλεισε την Τότεναμ στην περιοχή της ισοφάρισε με ένα υπέροχο γκολ του Ζέκα, έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Τοτσέ(που είχε χάσει άλλη μία στο πρώτο ημίχρονο) και λύγισε με ένα γκολ, που δέχεται ο Παναθηναϊκός κάθε 12 χρόνια. Το 2000 είχε δεχθεί ένα ίδιο γκολ στο Τορίνο από την Γιουβέντους ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Παναθηναϊκός είχε χάσει με 2-1.

Χθες το δέχθηκε ο Καρνέζης, που είδε την μπάλα μετά το δοκάρι να χτυπάει στην πλάτη του και να καταλήγει γκολ. Εκεί ήταν λογικό να «τελειώσει» το παιχνίδι για τους παίκτες του Παναθηναϊκού(το τρίτο γκολ δεν αλλάζει την εικόνα), που έβλεπαν , ότι η μπάλα δεν τους έκανε τα χατήρια και ήταν π... όπως είχε πει και ο Οσιμ.

Επίσης είχα γράψει, ότι είμαι σίγουρος πως η ομάδα του Ρότσα θα το παλέψει και το πάλεψε. Μέσα σε λίγες εβδομάδες παρουσίας του Ρότσα στον πάγκο βλέπουμε άλλη ομάδα στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός έχει πλάνο, πρεσάρει σωστά και παίζει αυτό που μπορεί με βάση το ρόστερ που έχει. Για παράδειγμα με έναν πιο γρήγορο και αποτελεσματικό επιθετικό χθες από τον Τοτσέ θα είχε πάρει την πρόκριση. Και βλέποντας αυτή την ομάδα χθες για 75 λεπτά, λες αν έπαιζε έτσι από την αρχή της φάσης των ομίλων...

Με λίγα λόγια αν ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πάρει την πρωτοβουλία και είχε λύσει πιο νωρίς τη συνεργασία με τον Φερέιρα σήμερα μπορεί να μιλάγαμε για πρόκριση(με άλλη εικόνα στην Ρώμη και ίσως και άλλο σκορ με την Λάτσιο) και σίγουρα θα μιλάγαμε για πολύ μικρότερη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός του Ρότσα είναι ΟΜΑΔΑ, έχει ενέργεια, έχει ζωντάνια, έχει άλλη φιλοσοφία, έχει παίκτες με συγκεκριμένους ρόλους και παίκτες, που βελτιώνονται συνέχεια. Αυτό που μένει είναι αυτή την βελτίωση να την δούμε και στη συνέχεια.

Μπορεί η Ευρώπη να αποτελεί παρελθόν, αλλά υπάρχει η έξοδος στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ και κυρίως η κατάκτηση του κυπέλλου. Πιο πολύ από όλα αυτά νομίζω ότι θα φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο εμφανίσεις σαν την χθεσινή. Και ένα μεγάλο μπράβο στους 2000 οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο και κέρδισαν την μάχη της εξέδρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.