Ενδέχεται να γίνει «ανταλλαγή»

Gazzetta team
Ενδέχεται να γίνει «ανταλλαγή»

bet365

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε το απόγευμα της Παρασκευής (17/8) με τον Λεωνίδα Κασελάκη για τρία χρόνια. Ο Έλληνας φόργουορντ, όμως, ενδέχεται τη νέα σεζόν να μην αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ, αλλά στη Νέα Σμύρνη.

Και αυτό γιατί ο 22χρονος φόργουορντ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός. Οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτήσουν τον Βασίλη Καββαδά και ο Πανιώνιος, στον οποίο ανήκει ο διεθνής σέντερ, εξετάζει την πρόταση της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και εκείνη του Ολυμπιακού, ο οποίος τον θέλει κι αυτός, με τον Ηλία Λιανό να μην έχει αποφασίσει ακόμη ποια είναι η πιο συμφέρουσα για την ομάδα του.

Φαίνεται, όμως, πως στο «τριφύλλι» είναι έτοιμοι να κάνουν την κίνηση-ματ που θα δώσει οριστικό τέλος στο σίριαλ με τον 21χρονο σέντερ να ντύνεται στα πράσινα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Άγγλου σέντερ, Έρικ Μπόατενγκ, και ψάχνει για φόργουορντ, εάν λοιπόν ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό όπλο τον Κασελάκη και τον δώσει στον Πανιώνιο δανεικό μαζί με τα χρήματα που ήθελε η ομάδα της Νέας Σμύρνης, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Βασίλης Καββαδάς θα είναι τη νέα σεζόν παίκτης των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης.

Πάντως άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα του Πανιωνίου, έλεγαν αργά το βράδυ της Παρασκευής (17/8) πως δεν αποκλείεται και να γίνει η έκπληξη και ο παίκτης να μείνει τελικά στη Νέα Σμύρνη και τη νέα σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα