Πινγκ πονγκ: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Α1 ανδρών στο ΣΕΦ

Επιμέλεια: Newsroom
Πινγκ πονγκ Ολυμπιακός

bet365

Η συνάντηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Α1 πινγκ πονγκ ανδρών.

Tο δεύτερο αγωνιστικό διήμερο παράλληλης δράσης στην Α1 και την Α2 εθνική κατηγορία τραβάει όλη την προσοχή των φίλων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης το Σάββατο (2/12) και την Κυριακή (3/12).

Αυτή τη φορά όλοι οι αγώνες διεξάγονται σε ένα μέρος, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ανάμεσά τους υπάρχουν σπουδαίες αναμετρήσεις από βαθμολογικής και όχι μόνο άποψης.

Στο πρόγραμμα δεσπόζει το παραδοσιακό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής ν’ αποτελούν πόλο έλξης.

Οι βασικοί διεκδικητές της πρωτιάς είναι στην κορυφή με το απόλυτο σε τρία ματς και αναμετρώνται το Σάββατο (02/12), στις 14:00, σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι gre78 στο youtube.

Στην Α1 γυναικών έρχονται συναντήσεις ανάμεσα στις ομάδες της πρώτης τετράδας. Το μεσημέρι της Κυριακής (3/12) ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, με την οποία συγκατοικεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Στην κορυφαία εθνική κατηγορία των ανδρών ήρθαν ήδη σημαντικές ειδήσεις πριν από την έναρξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Αρχικά η χορηγική συμφωνία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τον όμιλο KOUSgroup, για την οικονομική κάλυψη των live streaming από την Α1 ανδρών μέσα από το κανάλι gre78 στο youtube κι έπειτα η πληροφόρηση ότι θ’ αγωνιστούν τα φετινά «αστέρια» των δύο ομάδων, οι πρωταθλητές Ευρώπης Εμμανουέλ Λεμπεσόν και Ντιμίτρι Οβτσάροφ αντίστοιχα!

Μαζί με άλλους δυνατούς ξένους και φυσικά τοπ Έλληνες πρωταθλητές προβλέπεται εξαιρετικός αγώνας, που αξίζει να δει κάθε φίλαθλος από κοντά ή από το ίντερνετ (το λινκ της μετάδοσης).

Σύμφωνα με ανεπίσημη ενημέρωση από τα σωματεία στο ρόστερ του (τυπικά γηπεδούχου) Παναθηναϊκού θα είναι οι Λεμπεσόν, Κ. Κωνσταντινόπουλος, Αγγελάκης και Αντωνιάδης και σε εκείνο του Ολυμπιακού οι Οβτσάροφ, Πουκάρ, Σγουρόπουλος, Σταματούρος και Ρηνιώτης.


Αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου αγωνιστικού Σαββατοκύριακου

Στην Α1 ανδρών

Το Σάββατο στις 11:00:

Άρης Νίκαιας-Πέρα Αθηνών

Ταταύλα-Ολυμπιακός

Το Σάββατο στις 14:00:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

ΟΕΑ Θεσσαλονίκης-Άρης Νίκαιας

Την Κυριακή στις 10:00

Άρης Νίκαιας-Ταταύλα

Ολυμπιακός-ΟΕΑ Θεσσαλονίκης

Στην Α1 γυναικών

Το Σάββατο στις 17:00

Σάρισες Φλώρινας-Ολυμπιακός

Πέρα Αθηνών-ΑΕΚ

ΓΑΟ Πειραιά-ΧΑΝ Θεσσαλονίκης

Παναθηναϊκός-ΑΣΕΑ Καβάλας

Την Κυριακή στις 13:00

ΑΣΕΑ Καβάλας-ΓΑΟ Πειραιά

Παναθηναϊκός-ΧΑΝ Θεσσαλονίκης

Πέρα Αθηνών-Σάρισες Φλώρινας

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Την Κυριακή στις 16:00

Σάρισες Φλώρινας-ΓΑΟ Πειραιά

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός-ΑΣΕΑ Καβάλας

ΧΑΝ Θεσσαλονίκης-Πέρα Αθηνών

@Photo credits: INTIME, Ισμήνη Βλασσοπούλου
 

Τελευταία Νέα